Teollisuus ja yritykset

Puhdas kalusto on kaikille hyvinvoiville yrityksille tärkeää

Teollisuudenalainen puhdistus on t√§rke√§ aspekti kaikille hyvinvoiville yrityksille ‚Äď niin isoille kun pienille. Organisaatiosi k√§ytt√§m√§ kalusto on syyt√§ pit√§√§ puhtaana ja toimivana, jolloin se voi ehk√§ist√§ sairauksia ja se luo turvallisen ty√∂ymp√§rist√∂n ty√∂ntekij√∂ille. Likaiset ja rasvaiset koneet ja kalusto antaa ep√§ammattimaisen vaikutelman. Soodapuhalluksella voimme auttaa antamaan hyv√§n vaikutelman asiakkaillesi ja tehd√§ ty√∂ymp√§rist√∂ turvallisemmaksi ty√∂ntekij√∂ille.

Yrityksenne rakennus on ensimmäinen asia mihin asiakas kiinnittää huomiota. Siksi on tärkeää pitää se kunnossa. Sammaleella peittynyt huopakatto tai likainen kivi- tai tiiliseinä antaa huonon ensivaikutelman yrityksestänne. Pidä kiinteistösi kunnossa.

Sooda on palamaton, ympäristöystävällinen, kemikaaliton aine. Soodaa voidaan käyttää elintarvike- ja lääkeaineteollisuuden tuotantolinjoissa. Soodalla voidaan myös puhdistaa erilaisia muotteja ja teknisiä tuotteita mitä käytetään teollisuudessa, laakereita, tiivisteitä, hydraulisylintereitä, moottorikomponentteja, sähkömoottoreita ja LVI- komponentteja (putkia ja hanoja).

Soodapuhallus ei vaadi tuotannon seisokkia vaan sitä voidaan käyttää koneiden ja laitteiden käydessä, ilman aikaa vievää purkua ja vastaavasti kokoonpanoa. Sooda on palamaton ja kipinöimätön ja sitä pystytään käyttämään riskialueissa kuten tankeissa ja säiliöissä.

Kun haluat, että Easy Blast ratkaisee puhallusongelmasi!