Yksityiset

Soodapuhallus sopii useimpiin puhdistus- ja hiontatehtäviin

Laita vene kuntoon venekautta varten

Onko veneesi kunnostuksen tarpeessa? Jäikö pohja pesemättä syksyllä? Onko veneenpohjassa kiinnikuivunutta levää ja rumia värjääntymisiä? Vai pitäisikö saada puuvene uudelleen maalattua / lakattua?

Kotitalousvähennys!

Muistathan, että saat kotitalousvähennystä tehdystä työstä.

Soodapuhallus on ratkaisu yleisimpiin puhdistus- ja hiontatehtäviin. Easy Blast auttaa sinua yksityishenkilönä ratkaisemaan erilaisia ongelmia ja helpottamaan monta työläistä työvaihetta. Soodapuhalluksen etu on, että se on nopea, on helpompi asiakkaalle; aikaa ja vaivaa säästyy, se on hellävaraista ja ei riko gelcoat pintaa ja soveltuu lasikuitu-, alumiini-, teräs- ja puuveneille.

Hilseileekö maali talon tai mökin ikkunoista? Onko se mielestäsi hankalaa raapia vanha maali pois ennen maalausta? Ota yhteyttä meihin niin me soodapuhalletaan teidän ikkunat joko meidän tiloissa tai teillä kotona. Muista, että soodapuhallus on hellävarainen eikä vahingoita lasia, eli ei tarvitse peittää lasipintoja ennen puhallusta.

Onko sinulla veteraaniauto, jonka maalipinta on kunnostuksen tarpeessa? Soodapuhalluksella pohjatyö tulee helpommin ja nopeammin tehtyä. Katso erilaisia käyttökohteita.

Kun haluat, että Easy Blast ratkaisee puhallusongelmasi!