Palvelemme Sinua:

Sepänkylän Lintuvuorella

tai sitten kotonasi

Tiiliseinä ennen soodapuhalluskäsittelyä

ENNEN

JÄLKEEN

Soodapuhalluskäsittelyn jälkeen ei ole enää graffitia

Katso kuvagalleriamme

Sodablästring

Mitä soodapuhallus oikein on?

Soodapuhallus poistaa maalia ja likaa helposti vahingoittuvista pinnoista, eikä vaikuta alkuperäi- seen pintaan juuri ollenkaan – vain maali, pintaruoste tai lika irtoaa jättäen materiaalin alkuperäiseen kuntoon.


x
x

graffitti_210x120

Ratkaisemme graffitin poisto-ongelmanne

Graffitit ovat yleistyneet rakennuksissa ja niiden poisto on erittäin hankalaa. Soodapuhalluksella saadaan graffitit poistettua jopa vaikeimmista materiaaleista ja sen poisto käy ympäri vuoden.


x
x

Sodablästring av båtbotten

Laita vene kuntoon venekautta varten

Onko veneesi kunnostuksen tarpeessa? Jäikö pohja pesemättä syksyllä? Onko veneenpohjassa kiinnikuivunutta levää ja rumia värjääntymisiä? Vai pitäisikö saada puuvene uudelleen maalattua / lakattua?


x
x

Båtbotten efter sodablästring

Olisiko puhallettavaa?

Soodapuhalluksen käyttökohteet ovat lukuisia, ajoneuvoista rakennuksiin ja moottorin osista antiikkiin kalusteisiin. Mietitkö sinä jotakin puhallukseen sopivaa kohdetta? Ehkä vene pitää saada kesäkuntoon tai veteraaniautoon uusi väri?


x
x

Heräsikö mielenkiintosi? Mitkä ovat yrityksesi tarpeet tai onko sinulla itse puhallustarpeita? Keskustellaan olemassa olevista mahdollisuuksista – olemme palveluksessasi!