irrottaa mm. ruosteen, maalit
ja hartsit esim. metalli-, muovi-,
kivi- ja puupinnoista

Laserpuhdistus

Laserlaite

Laser puhdistaa tehokkaasti

Keväällä 2021 yrityksen toimintaa laajennetaan nykyaikaisella laserpuhdistukseen tarkoitetulla laserpuhdistuslaitteella. Easy Blast ottaa käyttöön laserpuhdistuksen, joka on viimeisintä teknologiaa teollisuuden puhdistusalalla. Laserilla puhdistaminen on hellävarainen ja tarkka menetelmä, joka toimii useimmille materiaaleille, jopa hauraat materiaalit.


x
x

graffitti_210x120

Ratkaisemme graffitin poisto-ongelmanne

Graffitit ovat yleistyneet rakennuksissa ja niiden poisto on erittäin hankalaa. Soodapuhalluksella saadaan graffitit poistettua jopa vaikeimmista materiaaleista ja sen poisto käy ympäri vuoden.


x
x

Sodablästring av båtbotten

Laita vene kuntoon venekautta varten

Onko veneesi kunnostuksen tarpeessa? Jäikö pohja pesemättä syksyllä? Onko veneenpohjassa kiinnikuivunutta levää ja rumia värjääntymisiä? Vai pitäisikö saada puuvene uudelleen maalattua / lakattua?


x
x

Båtbotten efter sodablästring

Olisiko puhallettavaa?

Soodapuhalluksen käyttökohteet ovat lukuisia, ajoneuvoista rakennuksiin ja moottorin osista antiikkiin kalusteisiin. Mietitkö sinä jotakin puhallukseen sopivaa kohdetta? Ehkä vene pitää saada kesäkuntoon tai veteraaniautoon uusi väri?


x
x

Heräsikö mielenkiintosi? Mitkä ovat yrityksesi tarpeet tai onko sinulla itse puhallustarpeita? Keskustellaan olemassa olevista mahdollisuuksista – olemme palveluksessasi!