slider_hallen_suddig_1600x350

Palvelemme Sinua:

Sepänkylän Lintuvuorella

tai sitten kotonasi

slider_graffiti_suddig_1600x350

Tiiliseinä ennen soodapuhalluskäsittelyä

ENNEN

J√ĄLKEEN

Soodapuhalluskäsittelyn jälkeen ei ole enää graffitia

slider_ME_suddig_1600x350

Katso kuvagalleriamme

Sodablästring

Mitä soodapuhallus oikein on?

Soodapuhallus poistaa maalia ja likaa helposti vahingoittuvista pinnoista, eik√§ vaikuta alkuper√§i- seen pintaan juuri ollenkaan ‚Äď vain maali, pintaruoste tai lika irtoaa j√§tt√§en materiaalin alkuper√§iseen kuntoon.


x
x

graffitti_210x120

Ratkaisemme graffitin poisto-ongelmanne

Graffitit ovat yleistyneet rakennuksissa ja niiden poisto on erittäin hankalaa. Soodapuhalluksella saadaan graffitit poistettua jopa vaikeimmista materiaaleista ja sen poisto käy ympäri vuoden.


x
x

Sodablästring av båtbotten

Laita vene kuntoon venekautta varten

Onko veneesi kunnostuksen tarpeessa? Jäikö pohja pesemättä syksyllä? Onko veneenpohjassa kiinnikuivunutta levää ja rumia värjääntymisiä? Vai pitäisikö saada puuvene uudelleen maalattua / lakattua?


x
x

Båtbotten efter sodablästring

Olisiko puhallettavaa?

Soodapuhalluksen käyttökohteet ovat lukuisia, ajoneuvoista rakennuksiin ja moottorin osista antiikkiin kalusteisiin. Mietitkö sinä jotakin puhallukseen sopivaa kohdetta? Ehkä vene pitää saada kesäkuntoon tai veteraaniautoon uusi väri?


x
x

Her√§sik√∂ mielenkiintosi? Mitk√§ ovat yrityksesi tarpeet tai onko sinulla itse puhallustarpeita? Keskustellaan olemassa olevista mahdollisuuksista ‚Äď olemme palveluksessasi!