Koneet ja laitteet

Soodapuhallus säästää aikaa, työntekoa ja rahaa

Uunin arina ennen ja jälkeen soodapuhalluksen

Uunin arina ennen ja jälkeen soodapuhalluksen

Sooda on palamaton, ympäristöystävällinen ja kemikaaliton aine. Soodaa voi käyttää elintarvike- ja lääkeaineteollisuuden tuotantolinjojen puhdistukseen sillä sooda on hyväksytty käytettäväksi näillä alueilla. Soodalla voidaan myös puhdistaa erilaisia muotteja ja teknisiä tuotteita, mitä käytetään teollisuudessa.

Raskaskaluston koneissa kuten kuorma-autoissa, säiliöautoissa, maatalous- ja urakointikoneissa puhdistetaan tehokkaasti laakerit, tiivisteet, hydrauliikka- ja moottorikomponentit ja pinnat ruostumattomasta teräksestä.

Soodapuhalluksen edut:

  • Hell√§varainen. Sooda on eritt√§in hell√§varainen puhallusaine joka ei naarmuta, vahingoita tai aiheuta muodonmuutosta alustalle sill√§ se ei tuota l√§mp√∂√§ tai kylmyytt√§. Puhdistus tapahtuu ilman hiontavaikutusta; ter√§sharjan ja muiden mekaanisten ty√∂kalujen aiheuttamaa kulutusta v√§ltet√§√§n kokonaan. Sooda ei vahingoita laakeria, tiivisteit√§, s√§hk√∂komponentteja tai muita liikkuvia osia.
  • V√§lt√§ kallista seisokkia. Soodapuhalluksella voidaan puhdistaa osia laitteen k√§ydess√§, ilman ajanhukkausta laitteen purkuun ja vastaavasti kokoonpanoon. Kalliit seisokit v√§ltet√§√§n my√∂s soodan ollessa palamaton ja kipin√∂im√§t√∂n, esimerkiksi riskialueissa kuten tankeissa ja s√§ili√∂iss√§.
  • S√§√§st√§ aikaa, ty√∂ntekoa ja rahaa. Soodapuhallus on eritt√§in nopea ja tehokas menetelm√§ puhdistukseen ja pinnoitusten poistamiseen, v√§h√§isell√§ tai kokonaan ilman peitt√§mist√§. Soodapuhallus on ideaali hankalille ja herkille alueille k√§ytt√§m√§ll√§ erilaista suutinta, painetta ja puhallusaineen sy√∂tt√∂√§.

Kun haluat, että Easy Blast ratkaisee puhallusongelmasi!