Koneet ja laitteet

Soodapuhallus säästää aikaa, työntekoa ja rahaa

Uunin arina ennen ja jälkeen soodapuhalluksen

Uunin arina ennen ja jälkeen soodapuhalluksen

Sooda on palamaton, ympäristöystävällinen ja kemikaaliton aine. Soodaa voi käyttää elintarvike- ja lääkeaineteollisuuden tuotantolinjojen puhdistukseen sillä sooda on hyväksytty käytettäväksi näillä alueilla. Soodalla voidaan myös puhdistaa erilaisia muotteja ja teknisiä tuotteita, mitä käytetään teollisuudessa.

Raskaskaluston koneissa kuten kuorma-autoissa, säiliöautoissa, maatalous- ja urakointikoneissa puhdistetaan tehokkaasti laakerit, tiivisteet, hydrauliikka- ja moottorikomponentit ja pinnat ruostumattomasta teräksestä.

Soodapuhalluksen edut:

  • Hellävarainen. Sooda on erittäin hellävarainen puhallusaine joka ei naarmuta, vahingoita tai aiheuta muodonmuutosta alustalle sillä se ei tuota lämpöä tai kylmyyttä. Puhdistus tapahtuu ilman hiontavaikutusta; teräsharjan ja muiden mekaanisten työkalujen aiheuttamaa kulutusta vältetään kokonaan. Sooda ei vahingoita laakeria, tiivisteitä, sähkökomponentteja tai muita liikkuvia osia.
  • Vältä kallista seisokkia. Soodapuhalluksella voidaan puhdistaa osia laitteen käydessä, ilman ajanhukkausta laitteen purkuun ja vastaavasti kokoonpanoon. Kalliit seisokit vältetään myös soodan ollessa palamaton ja kipinöimätön, esimerkiksi riskialueissa kuten tankeissa ja säiliöissä.
  • Säästä aikaa, työntekoa ja rahaa. Soodapuhallus on erittäin nopea ja tehokas menetelmä puhdistukseen ja pinnoitusten poistamiseen, vähäisellä tai kokonaan ilman peittämistä. Soodapuhallus on ideaali hankalille ja herkille alueille käyttämällä erilaista suutinta, painetta ja puhallusaineen syöttöä.

Kun haluat, että Easy Blast ratkaisee puhallusongelmasi!