Muut kohteet

Soodapuhallus on Museoviraston hyväksymä menetelmä entisöintiin

Soodapuhallus on Museoviraston hyväksymä menetelmä entisöintiin. Soodapuhalluksessa ei tapahdu mekaanista kulutusta, vaan puhallettu pinta puhdistuu soodapartikkelin hajotessa ja siitä vapautuvasta energiasta vaikuttaen puhallettuun pintaan hyvin vähän tai ei ollenkaan.

Soodapuhallus ei kehitä lämpöä tarkoittaen sitä että se soveltuu erinomaisesti alustamassan ja bitumin poistoon. Esimerkiksi hiekkapuhallusta ei voi käyttää koska se lämmittää kappaletta ja massa tai bitumi ei lähde irti vaan siitä tulee sekoitus hiekkaa ja massaa/ bitumia.

Grillikioskeja ja isompia keittiöitä askarruttaa rasvaiset ja likaiset astiat, paistinpöydät, liesituulettimet ja muut varusteet mitkä ovat vaikeasti puhdistettavissa ilman kemikaaleja. Soodapuhallus on tehokas ja ympäristöystävällinen tapa saada keittiövarusteet puhtaaksi, yleisimmät materiaalit kuten ruostumaton teräs, alumiini, valurauta ja lasi puhdistuvat ilman ympäristölle haitallisia kemikaaleja. Yleensä grilli- ja keittiövarusteet ovat irrotettavissa mikä helpotta työn tekoa. Me haemme varusteet ja palautamme ne silloin kun teille sopii.

Vain mielikuvitus rajoittaa soodapuhalluksen mahdollisuuksia. Muutama esimerkki:

  • kalusteet (hirsi, maalatut, metalli)
  • patsaat ja muistomerkit
  • työkalut
  • puistopenkit
  • PVC-esineet

Kun haluat, että Easy Blast ratkaisee puhallusongelmasi!