Märkähiekkapuhallus

Luonto kiittää ja pöly vähenee

[cml_media_alt id='3070']Easy Blast våtsandblästrar med Torbo M120.[/cml_media_alt]

Easy Blast märkähiekkapuhaltaa Torbo M120 laitteella.

Märkähiekkapuhallukselle on laaja käyttöalue, hellästä puhdistuksesta, esimerkiksi monumentin tai luonnonkiven puhdistus, teräksen tai betonin puhallukseen. Puhallusaineeksi käy esimerkiksi sooda, kalkki, lasi, hiekka jne.

Tämä puhallusmenetelmä tällä laitteella soveltuu sekä pieniin että suuriin työkohteisiin. Puhallusaineen ja veden sekoituksen ansiosta pöly vähenee huomattavasti. Myös hiekan määrä vähenee jopa 60 % verrattuna perinteiseen hiekkapuhallukseen. Se on parempi luonnolle ja halvempi tilaajalle. Torbo kuluttaa vain pienen osan vettä verrattuna menetelmään missä vesi lisätään lisäsuuttimella.

Näin se toimii

Säiliö täytetään puhallusaineella ja vedellä. Sekoitus pumpataan säiliöstä 12 bar:n paineella ja johdetaan puhallussuuttimelle paineilmaa käyttäen. Puhalluspaine ja puhallusaineen määrä ovat säädettävissä erikseen, hellävaraisesta puhdistuksesta teräksen profilointiin.

  • Jokainen jyvä on veteen kapseloitu ja pysyy yhdessä pintajännitteellä. Tämä lisää puhallusaineen massaa, joka myös lisää tehokkuutta. Pisara lähtee lentoon ilmavirran avulla korkealla nopeudella.
  • Ensimmäinen isku! Jyvä pysähtyy kokonaan ja uppoaa pintakerrokseen. Ympäröivä vesi jatkaa liikettään, edelleen jyvä kapseloituna pintajännityksellä, antaen uuden ”vasaraniskun” ja ehkäisee jyvää lentämästä ympäristöön.
  • Toinen isku! Vesi tunkeutuu juuri pinnan alle jyvän aiheuttamaan halkeamaan ja räjäyttää pois suuren osan pintakerroksesta.
  • Lopputuloksena ehjä ja puhdas, profiloitu pinta – pienellä puhallusaineen ja veden kulutuksella.

Kun haluat, että Easy Blast ratkaisee puhallusongelmasi!