Märkähiekkapuhallus

Luonto kiittää ja pöly vähenee

Easy Blast märkähiekkapuhaltaa Torbo M120 laitteella.

Easy Blast märkähiekkapuhaltaa Torbo M120 laitteella.

Märkähiekkapuhallukselle on laaja käyttöalue, hellästä puhdistuksesta, esimerkiksi monumentin tai luonnonkiven puhdistus, teräksen tai betonin puhallukseen. Puhallusaineeksi käy esimerkiksi sooda, kalkki, lasi, hiekka jne.

Tämä puhallusmenetelmä tällä laitteella soveltuu sekä pieniin että suuriin työkohteisiin. Puhallusaineen ja veden sekoituksen ansiosta pöly vähenee huomattavasti. Myös hiekan määrä vähenee jopa 60 % verrattuna perinteiseen hiekkapuhallukseen. Se on parempi luonnolle ja halvempi tilaajalle. Torbo kuluttaa vain pienen osan vettä verrattuna menetelmään missä vesi lisätään lisäsuuttimella.

Näin se toimii

Säiliö täytetään puhallusaineella ja vedellä. Sekoitus pumpataan säiliöstä 12 bar:n paineella ja johdetaan puhallussuuttimelle paineilmaa käyttäen. Puhalluspaine ja puhallusaineen määrä ovat säädettävissä erikseen, hellävaraisesta puhdistuksesta teräksen profilointiin.

  • Jokainen jyv√§ on veteen kapseloitu ja pysyy yhdess√§ pintaj√§nnitteell√§. T√§m√§ lis√§√§ puhallusaineen massaa, joka my√∂s lis√§√§ tehokkuutta. Pisara l√§htee lentoon ilmavirran avulla korkealla nopeudella.
  • Ensimm√§inen isku! Jyv√§ pys√§htyy kokonaan ja uppoaa pintakerrokseen. Ymp√§r√∂iv√§ vesi jatkaa liikett√§√§n, edelleen jyv√§ kapseloituna pintaj√§nnityksell√§, antaen uuden “vasaraniskun” ja ehk√§isee jyv√§√§ lent√§m√§st√§ ymp√§rist√∂√∂n.
  • Toinen isku! Vesi tunkeutuu juuri pinnan alle jyv√§n aiheuttamaan halkeamaan ja r√§j√§ytt√§√§ pois suuren osan pintakerroksesta.
  • Lopputuloksena ehj√§ ja puhdas, profiloitu pinta – pienell√§ puhallusaineen ja veden kulutuksella.

Kun haluat, että Easy Blast ratkaisee puhallusongelmasi!