Soodapuhallus

Hellävaraisempi puhallusmenetelmä

Sodablästringsaggregat: Gritco MM40

Soodapuhalluskalusto: Gritco MM40

Soodapuhallus on nopea, hellävarainen, ympäristöystävällinen, paloturvallinen ja kustannustehokas puhallusmenetelmä lian ja maalin poistoon herkästi vahingoittuville pinnoille. Oikealla tavalla suoritettuna puhalletun kappaleen alkuperäinen pinta ei vaurioidu, vain lika/maali irtoaa ja kappaleen pinta pysyy ennallaan.

Valitse soodapuhallus, koska se on:

Nopea

Menetelmä on tehokkaampi kuin perinteiset puhdistus- / hiontamenetelmät. Soodapuhallus ei useimmiten vaadi paljon esivalmisteluja. Koska esimerkiksi lasia tai kumia tarvitse suojata.

Hellävarainen

Soodapuhallus on Museoviraston hyväksymä tapa entisöintiin. Soodapuhallus ei kuluta/hio mekaanisesti, vaan puhallettu pinta puhdistuu soodapartikkelin hajotessa ja siitä vapautuvasta energiasta.

Ympäristöystävällinen

Soodapuhallus on monella tavalla ympäristöystävällinen. Tämä koskee sekä lähiympäristöä että puhallustyön suorittajaa. Käyttämällä soodapuhallusta ei tarvitse käyttää myrkyllisiä aineita puhdistaessa eri kohteita tai nokisaneerauksessa.

Puhallusmedia on periaatteessa samaa kuin ruokasooda. Ympäristö ja sinä asiakkaana arvostatte sitä että jäännöstuote on luonnollinen tuote, jonka voi huuhdella pois vedellä.

Paloturvallinen

Soodapuhallus on paloturvallinen menetelm√§. Sooda ei pala eik√§ kipin√∂i puhaltaessa. T√§m√§ on suuri etu puhaltaessa paloherkki√§ kohteita kuten esimerkiksi polttoainetankkia. Soodapartikkelin osuessa itse√§√§n kovempaan pintaan syntyy kipin√∂im√§t√∂n tai kuiva ‚ÄĚr√§j√§hdys‚ÄĚ, jolloin pintakerrostuma irtoaa ilman paloriski√§.

Kustannustehokas

Tämä on erittäin kustannustehokas menetelmä. Aika on rahaa ja soodapuhalluksella säästyy aikaa verrattuna muihin puhallusmenetelmiin.

Esimerkiksi autoa puhaltaessa ei tarvitse purkaa kokonaan, sillä sooda ei vahingoita kumia, lasia tai muovia. Kun puhutaan teollisuudesta, esimerkiksi valmiiksi koneistettuja osia pystytään soodapuhaltamaan peittämättä koneistettua pintaa.

Jopa taloremontissa säästetään aikaa. Koska esimerkiksi ikkunakarmeja puhaltaessa ei tarvitse teipata tai peittää lasia.

Joustava

Soodapuhallus soveltuu l√§hes kaikkeen puhdistukseen ja maalinpoistoon. T√§m√§ tekee siit√§ olemassa olevien puhallusmenetelmien yksi joustavin. Soodapuhalluksella pystyt√§√§n puhaltamaan kaikenlaista: puuta, ter√§st√§, alumiinia, ruostumatonta ter√§st√§, betonia ja tiilt√§ ja jopa paperia ‚Äď k√§yntikortista pystyt√§√§n puhaltamaan logon pois.

Poikkeusia löytyy myös, esimerkiksi kovapintainen maali on periaatteessa mahdoton saada pois pehmeältä puupinnalta vahingoittamatta puuta, sama pätee muilla puhallusaineilla kuten esimerkiksi hiekka.

Kun haluat, että Easy Blast ratkaisee puhallusongelmasi!