avlägsnar bl.a. rost, lack och
oxider från t.ex. metall, plast,
betong och sten

Laserrengöring

Laserutrustning

Laser rengör effektivt

Under våren 2021 utvidgas verksamheten med toppmodern utrustning för laserrengöring. Easy Blast tar i bruk laserteknologi som är det senaste inom industriell rengöring. Rengöring med laser är en skonsam och exakt metod som fungerar på de flesta material, även känsliga material.


x
x

graffitti_210x120

Vi löser dina problem med graffiti på fasaden

När det gäller byggnader har graffiti blivit ett allt större problem för alla fastighetsägare och framför allt hur man ska få bort det. Med soda-blästring kan man ta bort graffiti från de flesta ställen och arbetet går att utföra även när det är kallt.


x
x

Sodablästring av båtbotten

Sätt båten i skick inför sommarsäsongen

Kanske behöver du få båten i skick till den kommande båtsäsongen? Blev den otvättad i höstas? Har båtbottnen ett fult lager av intorkade alger och missfärgningar? Borde du kanske måla eller lacka om din träbåt?


x
x

Båtbotten efter sodablästring

Vad behöver du få blästrat?

Användningsområden för soda-blästring är otaliga, allt från fordon och byggnader till motordelar och antika möbler. Vad har du som behöver blästras? Kanske båten ska fixas till sommaren eller veteranbilen få ny färg?


x
x

Verkar det intressant? Vilka behov har ditt företag eller du som privatperson? Låt oss diskutera vilka möjligheter som finns – vi står gärna till din tjänst!