Industri och företag

En ren utrustning Àr viktigt för alla vÀlmÄende företag

Industriell rengöring Ă€r en viktig aspekt för alla vĂ€lmĂ„ende företag – stora som smĂ„. Den utrustning som anvĂ€nds i din organisation bör hĂ„llas ren och fungerande, vilket kan förhindra sjukdomar och skapar en trygg arbetsplats för dina anstĂ€llda. Det ger ett oprofessionellt intryck att ha maskiner och utrustning som Ă€r oljiga, tĂ€ckta av fett eller smuts. Med hjĂ€lp av sodablĂ€string kan vi hjĂ€lpa dig göra ett gott intryck pĂ„ dina kunder och göra arbetsplatsen sĂ€krare för dina anstĂ€llda.

Den byggnad som ert företag befinner sig i Àr det första som kunden ser nÀr han kommer till er. DÀrför Àr det ocksÄ viktigt att hÄlla den i skick. Ett filttak som har mossvÀxt eller en smutsig sten- eller tegelfasad ger ett dÄligt första intryck av ert företag. HÄll din fastighet i skick.

Soda Àr ett obrÀnnbart, miljövÀnligt och kemikaliefritt Àmne. Soda fÄr anvÀndas i produktionslinjer inom livsmedels- och lÀkemedelsindustrin. Man kan ocksÄ rengöra olika formar inom industrin och tekniska produkter inom verkstadsindustrin, lager, tÀtningar, hydraulcylindrar, motorkomponenter, elmotorer och VVS- komponenter (rör och kranar).

SodablÀstring krÀver inget driftstopp utan kan anvÀndas medan inventarier och maskiner Àr i drift, utan tidskrÀvande demontering och efterföljande montering. Sodan inte Àr brandfarlig, strömledande eller gnistbildande och kan anvÀndas i riskomrÄden som tankar och cisterner.

NÀr du vill att Easy Blast löser dina problem!