Privatpersoner

Sodablästring passar de flesta rengörings- och slipningsuppgifter

Sätt båten i skick inför sommarsäsongen

Kanske behöver du få båten i skick till den kommande båtsäsongen? Blev den otvättad i höstas? Har båtbottnen ett fult lager av intorkade alger och missfärgningar? Eller borde du måla/lacka om din träbåt?

Hushållsavdrag!

Du kommer väl ihåg att du får hushållsavdrag för arbetet vi utför.

Sodablästring är lösningen på de flesta rengörings- och slipningsuppgifter. Vi på Easy Blast kan hjälpa dig som privatperson att lösa olika problem och underlätta många arbetsdryga moment. Fördelarna är att det går snabbt, är enkelt för kunden; man sparar tid och ansträngning, är skonsamt och den bryter inte Gelcoat-ytan samt lämpar sig för glasfiber-, aluminium-, stål- och träbåtar.

Flagar färgen från fönstren på huset eller sommarstugan? Tycker du det är jobbigt att skrapa bort målfärgen innan du kan börja måla? Kontakta oss på Easy Blast så sodablästrar vi dina fönster antingen hos oss i vår hall eller så kommer vi hem till dig. Och du – du behöver inte täcka in glasrutorna, för sodablästring är skonsamt och skadar inte glasytor.

Har du en veteranbil som du länge tänkt måla om eller fixa till? Med sodablästring går förarbetet mycket enkelt och snabbt. Ta en titt på de olika användningsområdena.

När du vill att Easy Blast löser dina problem!