Privatpersoner

SodablÀstring passar de flesta rengörings- och slipningsuppgifter

SÀtt bÄten i skick inför sommarsÀsongen

Kanske behöver du fÄ bÄten i skick till den kommande bÄtsÀsongen? Blev den otvÀttad i höstas? Har bÄtbottnen ett fult lager av intorkade alger och missfÀrgningar? Eller borde du mÄla/lacka om din trÀbÄt?

HushÄllsavdrag!

Du kommer vĂ€l ihĂ„g att du fĂ„r hushĂ„llsavdrag för arbetet. År 2016 Ă€r maximibeloppet 2 400 euro per person.

SodablÀstring Àr lösningen pÄ de flesta rengörings- och slipningsuppgifter. Vi pÄ Easy Blast kan hjÀlpa dig som privatperson att lösa olika problem och underlÀtta mÄnga arbetsdryga moment. Fördelarna Àr att det gÄr snabbt, Àr enkelt för kunden; man sparar tid och anstrÀngning, Àr skonsamt och den bryter inte Gelcoat-ytan samt lÀmpar sig för glasfiber-, aluminium-, stÄl- och trÀbÄtar.

Flagar fĂ€rgen frĂ„n fönstren pĂ„ huset eller sommarstugan? Tycker du det Ă€r jobbigt att skrapa bort mĂ„lfĂ€rgen innan du kan börja mĂ„la? Kontakta oss pĂ„ Easy Blast sĂ„ sodablĂ€strar vi dina fönster antingen hos oss i vĂ„r hall eller sĂ„ kommer vi hem till dig. Och du – du behöver inte tĂ€cka in glasrutorna, för sodablĂ€string Ă€r skonsamt och skadar inte glasytor.

Har du en veteranbil som du lÀnge tÀnkt mÄla om eller fixa till? Med sodablÀstring gÄr förarbetet mycket enkelt och snabbt. Ta en titt pÄ de olika anvÀndningsomrÄdena.

NÀr du vill att Easy Blast löser dina problem!